Gravida lilla jag

Nu är jag nästan imponerad av mig själv. Det var bara cirka en månad sen jag uppdaterade sist och då var jag i vecka 12 och vad jag skrev då var att jag inte hade särskilt många gravidbesvär. Well det har ändrats nu, jag är för tillfället hemma sjukskriven på grund av extremt låg energi och som om inte det är nog så har jag börjat uppleva en hel del illamående som bara försvinner av att jag äter eller dricker något. Jag kan dock inte äta allt för ofta för vid varje måltid blir jag extremt uppblåst och klarar inte att äta på ett tag och blir då illamående. Sötsaksillamåendet kvarstår fortfarande men jag har kommit fram till att jag klarar att dricka saft och festis i mindre mängder utan att bli gravid. Ojustja bortsett från allt detta så har jag börjat märka av gravidhormoner och gråter mycket lättare än innan. Vid typ allt som indikerar på död av närstående i serier och filmer.
 
Utöver allt det här negativa som jag började med så har vi bokat in första ultraljudet som kommer ske den 14/3 och då ska vi om det är möjligt att ta reda på barnets kön. Jag längtar så otroligt mycket. Vi har dessutom (eller mest jag) köpt lite barnkläder trots att det är väldigt långt kvar, men jag kan helt enkelt inte hejda mig ibland kläderna är bara så extremt söta. Som nu senast köpte jag en batman body och jag har redan kommit fram till vilka butiker som har det bästa utbudet av bebiskläder. Sen har jag också köpt en del kläder åt mig själv, som till exempel gravidleggings som är så otroligt bekväma. Just nu går jag bara runt i mjuka och bekväma kläder. Cubus mjukisbyxor är till exempel helt underbara. stor del av mina bhar har dessutom blivit för små så jag har typ 3-4 stycken fungerande just nu som inte kväver mig. Folk pratar mycket om amningsbhar men de jag sett har inte riktiga byglar så personligen ser jag ett problem med det. Men alla andra verkar prisa dom så jag kanske ska testa.
 
Justja en annan viktig sak att nämna är att vi har pratat en hel del om barnnamn och insett att det är mycket lättare med flicknamn än pojknamn, hitils har vi 2 flicknamn men inte ett enda pojknamn. Okej visst 2 flicknamn är inte heller mycket men det är bättre än noll och ett av flicknamnen tycker vi jättemycket om. Men vi vet ju inte könet än och det är inte säkert att man ser det på rutinultraljudet och jag har läst i gravidboken att det kan finnas risk med ultraljud och att man därför inte ska göra dom för ofta. Så ser vi inte den 14e så märker vi ju vid födseln och då kan det vara bra att ha både pojk och flicknamn. Så vi får helt enkelt fortsätta leta efter namn. Sen till frågan som ni kanske tänker på, vilket kön hoppas jag på. Helt ärligt så är flicka just nu lättare pga namnet men jag blir lika glad för både pojke och flicka för det viktigaste är ändå att det kommer vara mitt och Martins barn och vi längtar så otroligt mycket till sommaren.
 
Bjuder en bild på mig och blobben (vad vi kallar bebisen just nu). Den här bilden togs för ungefär en vecka sen och man börjar ju se magen lite :)
 
 
As always//
Linda