Kyckling träning

Har börjat med en ny träning/livsstil som jag själv kommit på och jag kallar den kyckling träning. Det går ut på att man bara äter kycklingrätter och gör aktiviteter som heter någonting med kyckling, till exempel "kom alla mina små kycklingar", "kycklingdansen" och kycklings sit ups. För er som inte vet de är så ska jag förklara.
 
Kom alla mina små kycklingar
Detta är en gruppaktivitet och en lek som nog de flesta lekte när de var små, men för er som inte gjorde det så ska jag berätta det för er. Det som behövs är ett dussin människor att göra denna med och då är det en som är hönsmamman, en är räven och resten är kycklingar. Enklast är om man är i en gymnastik sal eller dylikt eftersom att de finns praktiska avgränsningar i dessa. I alla fall så står hönsmamman på ena sidan, räven står i mitten och kycklingarna står på andra sidan och ska ta sig över till hönsmamman. Det börjar med att hönsmamman ropar "kom alla mina små kycklingar" och då ropar kycklingarna "vi törs inte för räven" och då ropar hönsmamman "kom ändå" och då börjar kycklingarna springa mot andra sidan och ska samtidigt undvika att bli fångad av räven, blir man tagen av räven så blir man räv själv och ska jaga kycklingarna nästa gång de ska springa. När så många som möjligt har tagit sig över till andra sidan så går hönsmamman över till andra sidan och samma sak händer igen.
Denna aktivitet är bra eftersom att man springer ganska mycket när man ska undvika bli tagen av räven och räven springer mycket för att fånga dem. Hönsmamman springer ej så mycket men man får se till att bytas av så alla får träning.
 
Hönsdansen
Lite svår o förklara så jag hittade en länk på youtube som förklarar och visar. Enjoy
 
 
Ja denna är ju en dans som sagt och för att höja temperaturen och svårighetsgraden lite så kan man öka takten en del och göra den flera gånger.
 
Nä men skämt åsido så är detta tro det eller ej ingen ny träningsmetod jag kommit på utan jag chattade med syrran genom mobilen på ett spel ja spelade mot henne och vi pratade lite om cykling som träning och när ja skulle skriva cykling så rättade min mobil mig så snällt till kyckling och då frågade syster min vad kyckling träning är för något och då kom jag bara på nå lejt men de vart att jag fick inspiration till detta inlägg. Hoppas ni vart i alla fall lite roade ;)
 
As Always//
Linda