2014

ja, 2014 är ju över om några timmar och min personliga åsikt är att året har varit fantastiskt trots sina motgångar. På topplistan av händelser har vi såklart frieriet av min underbara pojk på julafton. Helt klart den bästa julen någonsin. Den pojken gör mig så otroligt lycklig och jag kan inte tänka mig annat än att spendera mitt liv med den pojken. Sitter ständigt nu när jag fått min förlovningsring och tittar och snurrar på den ;).
 
En annan mycket nämnvärd händelse i år är att jag har varit till Malta med min två bästa vänner i somras. Den resan var min första resa utanför norden och den var skitkul. Vi badade, utforskade och festade även litegranna. Hela resan var fantastiskt rolig och det är gärna någonting jag gör igen med dessa fantastiska brudar.
 
Sen en tredje stor händelse är att jag har blivit faster till Danne och Toves lilla dotter Thyra, vilket såklart är jätteroligt. Det är endast lite trist att jag bor så långt bort och inte hinner träffa mina syskonbarn så ofta men jag trivs för bra i Norrbotten för att vilja flytta just nu i alla fall.
 
Sen har det även skett lite tråkigare saker under året och de tre stora tråkiga sakerna är att farmor gick bort, farsan har varit ut och in på akuten för hjärtat och nu senast på grund av en stroke. Men med tanke på omständigheterna så har det ändå gått bra.
 
Men detta var väll de stora nyheterna för i år och snart har jag ett nytt år att fylla med minnen. Gott nytt år på er!