Framme



Jag kom fram vid 04:50 som sagt att jag skulle göra. När jag kom fram så väntade daniel på mig för att vi skulle åka hem till dem. När vi kom fram till lägenheten så hade Sofie bäddat soffan så att jag kunde gå o lägga mig direkt, tanks för det :). Sen vaknade jag vid 7-8 tiden, så det var inte precis nån lång natt men jag överlever.
Iallfall så åkte vi till närmaste affär och köpte bröd och stuff till frukosten, sen åkte vi tillbaka och åt frukosten. Sofie stylade mig lite och Senare åkte vi till gränby centrum (tror det heter så) och shoppade, jag köpte ett par jeans och shampoo och Sofie & Daniel storhandlade. Sen åkte vi till Sofie,s pappas verkstad och hälsade på hoss dem, vi var där ett bra tag pratade och fikade innan vi drog vidare till El-giganten så att Sofie kunde kolla efter en mobil för att hennes mobil har börjat att bli konstig.  Efter det så åkte vi tillbaka till lägenheten och packade upp matvarorna.

Just nu? jo jag sitter helt enkelt och funderar på lite allt möjligt, men senare är det planerat tacos och ännu senare så ska det ses film, men nu funderar jag på att läsa lite granna byen.

Puss och Kram 
"Per aspera ad astra"  Genom svårigheter till framgång