Mini semester


Imorrn drar jag iväg på en mini semester till uppsala med flyg. Ska bli så kul att träffa brorsan Danne och hans sambo Sofie. Längesen man träffa dom nu eftersom de ej kunde komma på studenten tyvärr så var senast jag träffa dem i julas och det är ju ett bra tag sen. Det blir också att hälsa på farmor min. Det ska shoppas på torsdag är det planerat och till helgen drar vi iväg på min studentpresent. Ska verligen bli skönt med semester efter att ha jobbat så mycket nu i sommar, börjar känna mig lite sliten och det har säkert märkts på mitt humör. För er som blivit drabbade av mitt ibland dåliga humör ber jag om ursäkt men förhoppningsvis kommer jag tillbaka från semestern på bra humör och redo att fortsätta jobba en vecka innan ja drar iväg till Ramsele och förhoppningsvis släpar ja med Peder också men vi får se hur det blir.

Som det ser ut just nu så kommer jag nog inte uppdatera så mycket under semestern utan det får nog vänta tills jag kommer hem om jag inte får tid över det vill säga annars så ska jag bara njuta av min semester medans Malin tar hand om mitt fluffo hemma i öjebyn tills jag kommer tillbaka.

Vad mer har jag att skriva om nu? jo jag kan berätta att ja drog ut på en efterlängtad joggingtur igår kväll i regnet och det var härligt. Det var faktiskt mysigt att vara ute o springa i regnet men det var så mörkt ute så ja önskar ja hade tänkt på att ta på mig reflexväst men de gick bra ändå och när ja kom hem gjorde jag lite rygg och mage innan ja hoppade in i duschen och sen väntade jag bara på att älskling skulle komma.
Vad mer då? Jo jag kan meddela att ja fått tillbaka aptiten och nu idag innan lunch så kände jag mig faktiskt hungrig, det är för mig just nu en väldigt stor bedrift och jag är rätt så stolt faktiskt. I denna takt borde min viktminskning stanna av helt och jag har heller inte haft nå nämnvärt ont i magen bara pyttelite men det om man trycker på den annars har jag inte känt av nå så jag tror saker och ting kommer lösa sig.

Ikväll blir det iallafall ungstekt potatis med kotletter och beasås, blir kanske att ja köper en liten lök och steker till vid sidan om, sen kommer Malin ikväll också. Vi får se ifall hon hinner komma innan middagen ^^ Men annars kommer jag nog ha en del att göra idag, ska städa lite och sen ska jag packa inför semestern min och även diska sen är jag redo att dra iväg imorrn. Längtar sååååå.

As always//
Linda