Sista inlägget för i år


Ja då var det snart slut på detta år och trodligen komma jag ha fullt upp resten av dagen så jag bloggar nu på morgonen istället.
När detta år började bodde jag fortfarande på grans internatet och jag gick första året med inriktning hund, jag hann ha min första APU på grans, jag haar hunnit haft ett X antal tjejkvällar med några av dom finaste tjejer som finns. Jag har haft ett förhållande, Jag har varit blond, brorsan har fyllt 20, jag har festat några gånger, och ja jag har gjort en massa saker jag har hunnit börja mitt andra år på grans.

Tänk vad tiden går fort, det känns som om jag nyligen var 13 och fick min första mobil, den mobilen har jag fortfarande kvar en sony ericsson k700i, jag sprang runt som en galning och fotade allt i min väg med min mobilkamera som jag tyckte var så häftig. Och mobilen tyckte jag självklart var cool, hehe. den mobilen är inte särskilt bra längre men det lever fortfarande, trots att den snart har levt i 5 år. Det är ganska otroligt för dagens mobiler. Sen den mobilen har jag haft ett par mobiler (alla Sony Ericsson förutom Nokian jag lånade av Malin) och nu har jag min Sony Ericsson S321, den är inte perfekt och har några brister men det duger att ringa med och smsa med eftersom att jag inte behöver fotografera med den för att jag har fått en kamera i år också.

Appropå kameran (den var ju julklapp/18 års present från bröderna och Sofie) så fick jag en massa småmynt i en karton av Tomas, tack tack. Nu har jag ännu mer till myntburken hemma i lägenheten, snart når jag mitt mål med 1000 kr ska ni nog se. Jag är nog den  enda som faktiskt ber folk om 50 öringar, folk har tyckt att jag är bra knäpp men i längden så är det ändå ganska smart att spara på alla 50 öringar man får tag på för en liten summa pengar kan lätt växa till en stor summa pengar.

Ne nu har jag skrivit en massa rappakalja så jag tänkte att jag kan åtminstonde ta o berätta vad jag ska göra idag. Jo idag kommer det en massa folk hit och ska fira nyår med oss, det kommer att vara några från siw´s sida och sen komma det då vara vi som redan är här förståss, en ganska mysig nyår helt enkelt. vem vet vad som händer nästa år man kanske festar då men iår blir det en mysig hemmanyår för min del. Jag komma dock klä upp mig förståss med mina rosa-röda aktiga byxor med min blåa topp, jag tror det komma att bli snyggt. Men för er som ska på fest i år så hoppas jag att ni har roligt och självklart också till er som ska ha en mysnyår som jag ni ska också ha det trevligt. och nu finns det bara en sak kvar att säga... GOTT NYTT ÅR