Jan. 28, 2011 festen ;D


Livet är verkligen underbart, jag känner att vars jag än går här uppe i piteå så passar jag in. Jag är aldrig lämnad utanför. På festen var det inte många som ja inte pratade med. Jag hade det jättekul, sedan likadant på krogen jag var aldrig själv och jag hade inte en sekund då jag hade tråkigt, inte en enda.

Festen
Kvällen började med att Jag, Lenndin och Matilda drog till festen som hade börjat ja hälsade på folket, började dricka lite smått. Fler folk droppade in, vi sjöng singstar och då var det inte bara dom som hade micken som sjöng utan kunde man låten så sjöng i princip alla med, till och med jag ;). Sedan spelade vi ölspelet som Tim hade kommit på, jag blev lite smått drabbad på en del av dem. Det var tex att man skulle ta av sig ett klädesplagg och de ja hade på mig var klänning och strumpbyxor (ja ni kan ju gissa vad jag tog av mig då) Men strumpbyxorna var ändå genomskinliga så de syntes egentligen ingen skillnad. Däremot hade vi sedan ett gäng killar sittandes runt bordet utan något på överkroppen ;). Det ja missade o göra var att brottas med Mariell som vi gjorde på förra festen :P.

Krogen
Festen höll i sig från ja 20:00 för min del, till 00:00 sedan drog ett gäng till krogen. Kalles vart det, när vi kom dit så fick vi veta att dansgolvet var tillfälligt stängt eftersom att toaletterna hade stopp (som var på nedervåningen tsm me dansgolvet) Så vi satte oss vid ett bord där uppe och pratade en del och ja kom på en ny lek (typ), ganska simpel faktiskt. Man bitchslappar en annan person helt enkelt och sedan ska den personen bitchslappa tillbaka och leken hette "in you face" och nej ja måste erkänna att ja inte var helnyckter vid denna tidpunkt så mobba inte min kreaktivitet. Men senare öppnade iallafall dansgolvet men då vart problemet att dj:n sög, han var verkligen värdelös, han valde musik som var i princip omöjlig att dansa till. Det var alltså kvällen's sämsta helt enkelt. Det var musiken, annars var kvällen väldigt lyckad. Det är nånting jag gärna gör om med samma folk :)

Lite bilder från kvällen

Marcus, Jag och Tim


Malin och Josse (snygg min Josse ;P)


Småsuddig bild på Mint och Cassie med en Anna i bakgrunden (läskiga ögon Anna)


Lenndin, Anna och Ulf


Halvnakna killar under ölspelet :P


Marcus, Christoffer och Tim


Posarn ;)


Cassie och Anna :D


Närsynt eller bara väldigt fokuserad ?


Petter, Lenndin och Matilda


Marcus i spagat^^


Folk :D


Haha, kolla min min... sjunger ja eller?


Mimmi, Garbiel, Pierre och Anna


Tjej i spagat och Rumpa i bakgrunden :P


Lenndin, Josse och Matilda :)


Singstar. Mint vs Mariell :)


Malin och Mimmi


Folk :D, och ja var den enda som posade ;P


Jag och Matilda.... läskiga Lenndin i bakgrunden :O


Stackars Petter, han fryser ju :O


Inklämd??


Snyggingarna ;) Mimmi och Josse :D


Folk, snygg min Petter ;P (tydligen är de ja som pekar ^^)


Jag och my darling Josse :D


Sista bilden är på Mackan, Annis och Stoffe

Tack folket för en minnesvärdkväll :D

As always//
Linda