1 vecka kvar

ris och ros
Nu är det alltså en vecka kvar tills jag åker tillbaka till öjebyn, längtar faktiskt men det har varit kul att umgås med finaste Josse dessa veckor och sedan har det också varit kul att åka hundsläde :). Oftast speciellt när vi har varit sjuk så har vi haft det ganska tråkigt. Men vi har sysselsatt oss i gällivare med att skrika på varandra.... när vi spelat super mario på nintendo wii. Så de gånger vi haft något att göra har varit kul och de dagar som varit händelselösa har varit tråkiga helt enkelt.
Shoppingplaner
Nu till veckan är det planerat att åka och shoppa i gällivare, ska bland annat kolla efter mjukisbyxor eftersom att ja enbart har ett enda par mjukisbyxor om man inte räknar med gympabrallorna och dom går enbart att använda till gympan eftersom att de ej har nå fickor. så ett par mjukisbyxor ska ja leta efter och sedan ska ja till dollarstore och köpa galgar till min garderod, som verkligen behövs må ja säga. Sedan kommer vi självklart spela med super mario.
Bloggandet
En sak jag märkt föresten gällande mitt bloggande är att ja inte är så brydd längre om hur många som läser min blogg, jag hade tom glömt bort vars man kollar statistiken. Men jag gjorde det idag och tydligen hade runt 13 st läst min blogg igår, lite stolt är ja väll att det är 13 st som är intresserade av mitt babbel ;). Men ja skriver inte bloggen för att få hundratals läsare utan ja skriver helt enkelt för att ja har en sådan passion för att skriva helt enkelt. Sedan om ja inte alltid skriver om intressanta saker är en annan sak men ja älskar att skriva helt enkelt.
As always//
Linda Larsson