sista dagen på året 2008


Ja som ett sista inlägg så hade jag tänkt o reflektera om mitt 2008, och halva 2007, (det behövs för att det ska bli bra).

jag lämnade Ramsele skola för sista gången våren/sommaren 2007, då visste jag ju inte det. Jag trodde att jag skulle vara tvungen att gå i nian i Ramsele. så halva sommarn spenderade jag åt att oroa mig inför skolgången, skulle jag gå på Ramsele skola eller Anders Olof skolan och jag fick inte reda på det föränn dagarna innan jag skulle börja, och jag flyttade inte till bispgården föränn dagen innan, men jag hade det riktigt jävla bra det året i nian på anders-olof skolan träffade dessutom 4 underbara nya vänner där, som jag fortfarande har god kontakt med, 3 av dom var jag med för några dagar sen.

Att jag ville börja på grans visste jag innan gången till år 2008 men Grans var inte mitt förstahandsval igentligen så hade jag sökt till Karlstad som första hands val, men jag kom ej in där så det vart ju Grans endå, och det är jag riktigt jävligt glad för inte bara glad lycklig, för där på Grans har jag träffat några av världens finaste människor. Faktisk så har jag under 2008 bara fått den otroliga lyckan o få vara runt om världens underbaraste människor, det känns verkligen om om att mitt liv bara blir bättre o bättre And i,m loving it. Mitt 2008 har nätan bara varit roliga minnen det är därför jag inte kan räkna upp dom mest minnesbara minnena för att det finns så många så att det skulle ta hela natten, visst det finns dom som är mer ihågkomna än andra men dom är det ockå många av och jag tror att dom som är inblandade redan vet vad jag snackar om.

Det här inlägget ska avslutas med att jag önskar er alla ett GOTT NYTT ÅR
ha ett bra 2009, hoppas att ni får ett lika bra 2009 som jag hade 2008 och jag hoppas ju of course att jag får dela det med er :)

Puss o Kram