Hej!

Igår vart det grillning med ett gäng trevligt folk varpå vi stack hem till Danne och såg en skräckfilm. Satt och garvade större delen och ändå var filmen rätt så läskig ändå. Min förklaring var att ja var övertrött. Sedan idag så var jag på kyrkmarknaden med Cassandra och Anna och köpte mig 12 par strumpor, en munk och en våffla. Mums. Testade även peruker som ja såg helfästlig ut och bilder kommer senare då ja ids lägga in dom i datorn. Men viktigast av allt är att saknade underbara Josefine Karlsson kommer ikväll. Saknat den tjejen grymt mycket, tycker du ska flytta tillbaka Josse! Så det blir mys med henne ikväll och imorrn ska hon få träffa pojken min.

Justeja jag har kanske glömt o nämna det men jag har gått o skaffat mig en pojkvän, träffade han på krogen dessutom men han är verkligen världens snällaste och underbaraste pojke eller ja man, men pojke låter roligare. Iallafall heter han martin, Nu vet ni ;)

Men iallafall så ska vi senare på kvällen dra på en fest här i öjebyn och sen på krogen och även då kanske pojken min följer med. Sen på söndag åker hon tyvärr hem, SNYFT. Varför flyttar alla underbara människor härifrån! snart gör jag en raid genom sverige och kidnappar mina underbara saker och låser in dom i lägenheten min! Men men min pojken bor iallafall inte så långt ifrån blir ju lite grinig om han flyttar också men de tror ja väll inte :P. Men nu får ja vara klar med detta inlägg för snart är Josse här! :D
 
As always//
Linda