Fiket


Sitter här med Josse i fiket på skolan som vi hund 2 an har, jag sitter och käkar nudlar och josse pluggar. Som ni kanske har gissat så är det inte så många som handlar efter skoltid... varför sitta då kanske ni undrar? jo det kan ju hända att det kommer folk och handlar!

Denna dag har varit ganska failed tycker jag, 2 prov, en inlämning och redovisning (trodde jag) redovisningen slapp jag men inte proven, proven känns det som om det gick åt helvete på iallafall det sista provet för att jag glömde bort att plugga i helgen då brorsan var här. Planen var att jag skulle plugga på fredag,lördag och söndag kväll men jag glömde bort det så det vart stress-plugg igår. och jag var så jäkla slut av nån anledning och idag har jag inte varit mycket piggare precis... av nån anledning har jag varit sjuk mycket dessa senaste veckor av nån anledning. Jag brukar ju ha ett awsome immunförsvar men tydligen inte de senaste veckorna.

Omprov på onsdag iallafalll, det är garanterat för att jag vet att jag INTE klarade det senaste provet, det första provet får jag reda på imorrn om jag klarade det (hoppas att jag klarade det) Annars blir det väll 2 omprov och inlämningen får jag inte glömma bort, stress var namnet ja? Ne tack och lov för sommarlovet som snart är här. Då kan man vila upp sig inför år 3 på skolan.

Ne men nu ska jag ta o göra nå annat bye folks

As always
// linda