Dramatik

Det finns så otroligt mycket drama nuförtiden, säkert i och för sig lika mycket förr innan alla började slänga ut sina personliga problem på internet men det är det som är problemet. Folk kräker ut allt möjligt på internet "jag är så deprimerad, jag vill ta livet av mig, jag hatar livet, hur fan kan du göra så mot mig, världen är orättvis, alla hatar mig" osv. Detta är bara extremt lite av den dramatik som pågår på internet som jag tycker är så extremt löjlig. Jag märker av detta allt för ofta på vår kära extremt populära internät sida facebook. Det räcker inte att gnälla på att jag själv mår dåligt utan jag måste gnälla på alla andra just av den anledningen för att få uppmärksamhet. För vad händer då jag skriver ett inlägg på facebook om hur deprimerad och ful jag är? Jo folk reagerar och skriver saker som " när gumman det är du inte alls, styrkekramar, <3, jag finns här gumman, nä usch vad har hänt gummsi" och när man väl frågar personen i fråga vad som har hänt så kan svaret komma att ne jag vill inte prata om det här, tar det på chatten... Nehepp du ville inte prata om det offentligt men ändå lägger du ut det på en offentlig sida där alla dina 700 "vänner" kan läsa om det? Så extremt många som är uppmärksamhetssökande på internet och om man frågar personen i fråga varför den till exempel skriver offentligt om en person som gjort dem illa så kan man få svaret att "han eller hon lyssnar ju inte så jag var tvungen att göra såhär"... Jahapp du var tvungen att hänga ut personen på facebook istället för att helt enkelt gå vidare med personen som det tydligen inte går att lösa problemet med, men då har vi i och för sig den riktiga anledningen till varför man har gjort det offentligt, nämligen för att... (trummor) få uppmärksamhet!
 
Enda anledningen att jag fortfarande kollar eller är inne på facebook är dels för att nån gång ibland lägga ut något (positivt) på facebook men detta sker väldigt sällan eller att läsa om det som är bra i andras liv eller om någon skriver något roligt. Jag är inte det minsta intresserad av andras drama. Visst om någon av mina kompisar är ledsen så är det väll klart att jag bryr mig men jag finner ingen nytta i att skriva det som en kommentar på facebook så att alla andra kan se hur bra vän jag är. För min del så räcker det att de jag bryr mig om vet det. 
 
Så ja jag hade väll inte mycket mer att skriva om detta men min åsikt nuförtiden är väll snarare, har du inget vettigt att säga så behöver du inte säga någonting alls.
 
As always//
Linda