hell hole


I onsdags så klev jag upp vid åtta tiden för att jag skulle med Gun till sollefteå men jag skulle inte vara i sollefteå så länge utan jag skulle till Ramsele Aka "hell hole"  så jag kom fram till ramsele vid två tiden på dan ch då satt jag o kollade på tv till halv 4. Sen så åkte jag o hälsade på mormor o Ulf men ulf var inte hemma föränn vid sex tiden.  Men vi kunde inte stanna längre än halv åtta (tyvärr) jag hade ju hellst stanat o pratat me Ulf lie längre men morsan skulle hem o se på "bonde söker fru" så vi fick lov o åka tillbaka till morsan. När vi kom tillbaka till moran så passade jag på att plugga till traktorprovet som jag har efter lovet och sen satt jag på datorn och spelade nå gammalt spel. sen när Tomas kom hem vid elva tiden så satt jag uppe o pratade med han lite grann innan jag gick o la mig.

Jag vaknade vid åtta tiden även denna dag (torsdag) och då klev jag upp åt frukost och sen så kollade jag på tv och pluggade lite matte innan det var dags o åka från the "hell hole"

Rubriken
jo, jag gillar inte ramsele för att ramsele är ett väldigt underligt ställe och dom senaste 4 åren som jag bodde där så hatade jag verkligen att bo där. jag mådde så dåligt av att bo där så att jag höll på att gå under då jag inte visste om jag skulle få flytta eller bo kvar i ramsele. Men som tur fick jag det och jag flyttade till bispgården och började på Anders-Olof skolan


Puss o Kram