mitt 2016

Som vanligt såhär i slutet av året så gör jag min samanfattning av året som har gått och det har hunnit hända en hel del det här året.
 
Kan väll börja med vår spontana lilla hemmafest/aka crush the gingerbread house party. Det var jag och Cassie som spontant anordnade denna fest hemma hos mig och Martin så vi blev inte många. Vi var väll totalt 7 pers? Men roligt hade vi iallafall, vi gjorde allt från att jämföra fötter till kasta glasunderlägg på varandra (jag och Dannes krig) och såklart så smashade vi pepparkakshuset som jag och Martin hade byggt. Väldigt trevligt var det.
 
Sen följde en hel del planering inför bröllopet, resor till umeå och ännu mer planering. Eftersom jag ville göra all dekoration själv så blev det massor av pysslande och jag fick även en del hjälp av mitt pysselgäng. Men eftersom dom har andra liv som inte kretsar runt mig så vart det mycket att jag satt på rasterna på jobbet och vikte och vikte. Hemma vart det mycket klippande inför vikandet. Men allt det hårda arbetet lönade sig och det vart jättesnyggt med hemmagjorda dekorationer.
 
Sommaren var den årstid där det hände mest saker, Vi börjar med den fantastiska möhippan som tjejerna drog med mig på som mina kära brudtärnor hade planerat och utfört så fantastiskt duktigt. Det började med att josse kidnappade mig och vi for till umeå. Väl i umeå så vart det lasergame och typ boda borg. Jätteroligt och det var första gången jag spelade lasergame. Sen var tanken att ta flyget till stockholm för andra roligheter meeen, det var just den j'vla helgen som SAS hade sin strejk så flyget kunde vi glömma. Men tjejerna löste det och bokade tåg som gick senare på kvällen och allt fortgick som planerat. Väl i stockholm så var vi först på gröna lund och rände runt och sen på kvällen så hade vi först förfest på vandrarhemmet där tjejerna klädde upp mig i löjligt rosa kläder och sen for vi ut till krogen och dansade loss. Så kort och gott en awsome möhippa.
 
Sommaren var ganska fullsmäckad för mig och Martin så vi tog vår bröllopsresa innan bröllopet och for till Turkiet. Väl i turkiet så shoppade vi massor, badade en del, kollade på fiskar, besökte en ruinstan, fotograferade massa statyer och promenerade massor. 
 
Sen så kommer vi såklart till årets stora händelse, Nämligen mitt och Martins bröllop och det var verkligen en av dom bästa dagarna i mitt liv och jag hade fullt upp hela dagen, jag fixade mig redan kl 7 på morgonen, eller snarare Anna och Josse fixade mig. Anna stod för smink och hår och josse fixade naglarna och sen var det fotografering, vigsel och sen lokalen. Väl i lokalen så var våra värdar Fanny och Magnus fantastiska och jag och Martin behövde inte lyfta ett finger utan vi bara njöt och slappnade av och hade det fantastiskt. Maten hade vi gjort själv och tårtan hade min fantastiska syster jobbat med i typ 3 dar i sträck och den vart jättefin. Vi fick såklart också fantastiska presenter och vi hade även några som höll tal. På kvällen var det att festa loss och dansa hela kvällen och det hela avslutades med hamburgare från Max sittandes i underkläderna i vårt hotellrum som vi fick i present. 
 
På hösten hände inte mycket saker. Nåde jag och Martin började på ett nytt jobb. Han på caverion och jag på en förskola i blåsmark.
 
Meen på vintern då hände det saker. Jag och Martin höll i julen detta år och i samband med det så berättade vi de fantastiskt underbara nyheterna för alla nämligen att jag är gravid och vi ska därmed få barn nästa år. Någonting som jag drömt om så länge och vi har försökt bli med barn sen bröllopet, När jag såg det extra strecket på teststickan så vart jag så glad att jag började gråta glädjetårar. Sen samma dag som jag tog testet så fick jag dessutom reda på att jag fick en fast anställning på en förskola i piteå. Så iallafall så vart julen väldigt lyckad, vi hjälptes alla åt med Maten och jag och Martin hade bakat massor innan julen. Enda problemet är att nu när jag är gravid så är jag inte särskilt förtjust i godis eller fika så det vart inte mycket fikande för mig men jag åt massor julmat iallafall.
 
Och sen imorgon så blir det vårt traditionella nyårsfirande bestående av finmiddag och spel hela natten och sen kolla fyrverkerier.
 
As always//
Linda