helgen

Yepp nu sitter jag alltså här framför datorn igen och nu är första gången jag har tid att skriva ett inlägg sen senast eftersom att jag har haft fullt upp fram tills nu, jag och Josse åkte tillbaka till piteå onsdag kväll och gick direkt och hämtade hem Tina. På torsdag var jag, Mint och Josse på stan och shoppade, eller ja jag hann inte shoppa så mycket för jag hade körlektion och nästan direkt åkte jag och Martin och kollade på 2 lägenheter, en i hortlax, som var alldeles för liten tycker jag och sen en i Öjebyn som var jättefin och även fast vi bara är på 5e plats så hoppas jag verkligen jättemycket att vi får den lägenheten. Iallafall så var det tjejkväll på kvällen sen då vi satt och kollade film och fixade naglarna, typiska tjejsaker you know ;). På fredagen fyllde mint år och jag lagade lyxmiddag och bjöd Fanny, Josse, Mint och Martin. Middagen bestod av helstekt pigghamkarre med potatisgratäng och brunsås med gurka på sidan om och sen på kvällen så var det filmkväll med ett gäng folk då jag såg avatar för första gången. 
 
På lördagen for vi åtta pers till boda borg och var där under dagen. Vi var två lag som tävlade om vilka som kunde klara flest banor och lagen var Gladiatorerna som bestod av jag, Martin, Cassandra och Christoffer. Det andra laget var The singel ladies som bestod av Josse, Fanny, Malin och Linus. Vi sprang iallafall runt och gjorde olika banor och totalt klarade mitt lag 11 banor och vi vann, priset för all möda och slit vilket resulterade i en del ömma leder och blåmärken var varsitt kinderägg och då jag inte gillar chokladen så tog jag bara leksaken och Josse och Fanny fick min choklad, men askul och vinna iaf. Roligt vilket fall som hellst men alltid roligare och vinna ;). Sen for vi direkt hem till mig och började fixa oss inför förfest och krog. Förfesten var riktigt rolig, vi spelade ölspel som vanligt, satt och mobbade varandra och hade det allmänt trevligt innan vi drog vidare till krogen, men då jag var en av de få nyktra så lessnade jag rätt så fort på krogen och jag och Martin åkte hem till honom och gick och la oss istället. Idag tog vi en promenad hem till mig och hämtade sedan katten också, efter det så umgicks ja en del med Mint och Josse innan de åkte vidare mot gällivare.
 
Men iallafall så har jag haft det fullt upp men väldigt trevligt dessa dagar och nu snart ska jag rasta Tina och sedan gå och lägga mig för det har varit en lång helg och jag är trött men först ska jag bjuda på lite bilder. Eller så gör jag det imorrn, vart lite för trött för att idas idag
 
As always//
Linda