sista dagen ja behöver kliva upp tidigt

Hade myskväll med älsklingen igår och såg på hungerspelen igen, han hade inte sett den så ja tyckte eftersom att ja gillade den så mycket så borde ja ha han o se den. Meen han gillade den inte, han tyckte det var roligare att ställa en massa frågor gällande filmen som man skulle fått svar på genom att vara uppmärksam. Haha min pojke är då lite sötknäpp ibland men ja älskar han ändå säg ;). Han fick dock åka hem rätt så tidigt vid 11 tiden eftersom att ja skulle upp grymt tidigt idag, klockan 3:45 var klockan ställd på för att ja skulle hinna rasta Tina lite snabbt, ge henne och mig själv mat innan Maria kom och hämtade mig för mitt sista pass på låstbäcken. För att fira att vi skulle slippa kliva upp så grymt tidigt så bjöd hon på tårta och cola, mums. När ja kom hem så sov ja typ nån timme och sen drog jag och Fanny på promenad.
 
Nu på eftermiddagen har ja varit hemma hos martin och umgåtts med han och lämnat Tina för hon ska vara där över helgen och passas av Martins supersnälla föräldrar. Jag o Martin satt mest och tog de lugnt eller ja helt plötsligt började vi brottas av nån anledning och som vanligt förlorar ja då jag inte är starkast av oss två men ja gav mig inte i första taget, jag hoppades att han skulle ledsna och ge upp men he vart tvärtom då ja vart så trött :P. Nu har ja kommit hem och ska ta det lugnt och invänta att höra från en Cassandra då det är lite svårt att få tag i denna tjej ibland. Ska nämligen iväg med henne till valvträsk imorrn men vill klargöra lite detaljer inför resan ;). Jag borde dock börja packa mina saker snart inför resan sen äre planerat o kanske sätta mig o spela tv spel om ja ids :P blir kanske o bara kolla på ncis ist känns mer frestande för då behöver ja bara poppa popcorn o slappa.
 
Andra goda nyheter är att Martin börjar bli mycket friskare, just därför ja har kunnat umgås lite mer med han nu också då han har lite mer energi, sen verkar de inte som att ja blivit smittad så ja borde kunna hälsa på syster yster min då jag är söderut som är rätt så snart. En dålig nyhet är att ja ännu inte fått mina nickelback biljetter, Har ja inte fått dem tills på måndag så måste ja ta och ringa igen och då kommer ja fan ringa varje dag tills ja får dem för det börjar närma sig med stora steg. Det är 13 dagar kvar så det börjar snart bli dags för resan och ja har ännu inte fått biljetterna jag börjar få lite smått panik nu.
 
As always//
Linda