Underbar dag <3


Denna dag har verkligen varit helt perfekt. Finns inget, verkligen inget ja kan klaga på gällande denna dag, inte ens om ja skulle försöka hitta något.

Dagen börjas tillsammans med en peder

Dagen börjas iallafall med att ja går till frukosten på skolan för att fixa fika och där möter ja även Petter och Henke, vi gick senare ner till GC eftersom att de inte skulle dra till fårön förrns halv 10 och ja skulle inte heller dra förrns dess. Sedan efter nio ringer Peder och ja drar ner till smådjurshuset där vi ska börja åkandet när alla kommit. Det var föresten bara jag och Peder som var elever på skoter-turen sedan var det personal. Iallafall så åkte vi lång bit innan vi stannade och fikade lite sedan drog vi vidare till stället som vi käkade lunch på och där stannade vi ett tag och pratade, grillade hamburgare (peder hade även med sig rimmat sidfläsk) och drack väldigt mycke festis. Sedan efter ett tag drog vi tillbaka till skolan. Det var jättekul att åka skoter och det var underbart väder, även fast de bara var ja och Peder som var elever så var det inte tråkigare för det. Efter det drog Peder med hem till mig nån timme innan han åkte hem.

Den fortsätter och avslutas med en Fanny
Sedan vid 5 tiden, strax efter han åkt kom Fanny och vårt Pizzabakande drog igång. Vi hjälptes åt me degen, hon stekte köttförsen och jag skar upp kasslern och ja smuchade på osten . Sedan in i ugnen me den. jag kavlade föresten ut degen också men hade ingen kavel så jag tog min termos och det var lite småjobbig och kanterna vart bara muppiga. Men pizzan vart gooood. Sedan fick ja matrester för nån vecka framöver :P.
efter middagen satt vi bara och pratade väldigt länge tills vi bestämde oss för att spela kort och de vi spelade var stress, gardinstång* och dam. Sedan började vi prata om att pokerkväll skulle vara kul.
Efter vi spelat kort gick vi ut på en långpromenad ca 1 1/2 timme? är inte riktigt säker på hur lång tid de tog och vi pratade om allt mella himmel och jord. Bland annat böcker, ja ska börja läsa en ny bok hon rekommenderat.

Så nu efter denna fullsmockade dag känner jag mig väldigt trött men väldigt glad, denna dag var verkligen perfekt, inget kan förstöra denna dag och då menar ja inget. Så tack Peder och Fanny för en perfekt dag :)



As always//
Linda