2013

Ja ännu ett år har nu gått och en hel del saker har hänt även detta år och jag tänkte sammanfatta dessa nu dagen innan nyår eftersom imorrn så kommer jag inte ha tid ;)
 
Det första som är värt att nämna var att jag drog med Cassandra till Gällivare på min kära vän Josefine,s inflyttningsfest i en lägenhet som hon visserligen inte bodde länge men inte klagar jag för hon flyttade ju hit till öje sen. Det var på den festen som jag tyckte min drink såg tråkig ut så jag hällde karamellfärg i drinken vilket gjorde tunga och läppar blåa. Väldigt klokt gjort av mig men det såg då roligt ut.
 
Det andra som hände inte långt efter var att ja spontanfestade med Fanny och några till människor i nån lägga med ormar bland annat och sen vart det utgång på krogen, detta har jag dock inte nån bild på så ni får överleva utan en.
 
Nästa nämnvärda tillfälle är nog då jag hade min födelsedagsfest och jag tog ett gäng och drog till boda borg. Vi vart två lag och självklart spöade vi det andra laget ;) det vart några timmar av bus där och sen drog vi hem till mig och firade Mint också och vi hade tårta och dricka och det var även då jag fick den otroligt vackra *HOST* (fula) grodan. Men sen så köpte dem den bara av anledningen av att jag stannade till då vi var i stan och utropade "kolla vad ful!" man har då allt bra härliga vänner ;)
 
Sen har vi nog det bästa som hänt i år och det är att jag och pojken flyttade ihop i vår fina lägenhet som jag just nu sitter och skriver detta inlägg i. Flytten skedde på en fredag och vi fick hjälp av Martins kompis Petter. Det tog ca 2-3 timmar och flytta alla mina saker från min gamla lägenhet till den nya. På lördagen grovstädade vi och spelade spel på kvällen och på söndag så storstädade vi och nyckeln lämnades in på måndagen. Efter det var det i stort sett kaos i vår lägga ett tag framöver. Har ingen bild från inflyttningen så tar den från första gången vi träffades :)
 
Fick också jobb som vikarie vilket räddade mig från fattigdom den sommaren.
 
Jag och Martin åkte ner söderut och var med på farmor och farfars firande av diamantbröllop och vi hälsade på brorsan samtidigt på det ställe han då bodde på. efter detta stopp så åkte vi till Martins släktingar i stockholm och hälsade på där och Fanny kom också och joinade oss. Under de dagarna så hittade vi på en del bus, bland annat drog vi på gröna lund och jag åkte i princip alla attraktioner (förutom barnens), spelade några spel (och vann faktiskt) och käkade sockervadd. vi drog också och badade och njöt en hel del av naturen vid den stuga som vi bodde vid. Vi passade också på att basta en av dagarna och hade det allmänt trevligt med Martins släktingar. 
 
 
Jag och Cassie tog en snabb krogtur ooch tog en del plojbilder
Vi hade en awsome inflyttningsfest med mycket roligt folk, en riktigt härligt blandning av "martins folk" och "mitt folk"
 
Jag och pojken min myste en hel del i stugan ute på piteå havsbad och badade och grillade en hel del i det riktigt härliga vädret och rådde om varandra helt enkelt och tog mysiga promenader på stranden.
Har bilder på detta på mobilen men ej datorn så ids inte ladda upp dem :P.
 
Jag och pojken min åkte på minisemester till ramsele och hälsade på min kära mormor.
 
Jag och josse gjorde en roadtripp och hälsade på Fanny i umeå och firade även josses födelsedag i förtid och drog på på krogen och hade det kul. Sen dagen därpå tog vi en massa plojfoton och umgicks också en del med Anja och spelade en del spel och hade det kul
 
Inte långt efter det så tog jag och Martin och drog och hälsade på i Umeå men hälsade på mange och anja och var på deras inflyttningsfest och jag klädde ut mig till freddy krouger och gjorde en sminkning som tog 2-3 timmar o göra och ja fick också fixa pojkens hår. Han såg ut lite som en evil mastermind ;).
 
Jag överraskade pojken min med bowling och tårta med familj och vänner och gav han typ världens bästa present. En sonic screwdriwer från serien doctor who som man kunde använda som en universal kontroll. Riktigt cool faktiskt :) Pojken uppskattade presenten och alla andra tyckte den var cool också.
 
 
En annan sak som hände men som var ganska trist var att min kära farfar gick bort och jag och Martin tog flyget ner och var med på minnesstunden för honom. Det var en väldigt fin men ledsam stund och det var väldigt svårt att ta farväl.
 
Men över till mer glada saker om vad som hänt 2013. Jag var och hälsade på min kära vän Cassandra som har flyttat till boden och vi hade en trevlig helg och hittade på lite bus, bland annat tog vi en massa foton.  
 
 
Sen har vi den mysiga julen som jag hade tillsammans med Martin och hans familj och vi fick en massa fina julklappar bland annat spelet coronneo och jag fick en gigantiskt kudde och imorrn så inträffar det sista på detta år nämligen nyårsfirandet då det blir spelkväll hos mig och Martin hela natten lång och självklart kolla på fyrverkerier. Ska bli riktigt trevligt men nu har ja inte mycke mer att skriva om men nu har ni iallafall fått en del av det som hänt under mitt 2013. nu ska jag vara social med pojken min och nästa gång ni hör från mig är troligen 2014, byee
 
As always//
Linda