Mitt 2010


Året som gått har en hel del hänt, en del tråkiga men för de mesta roliga helt enkelt. Så jag hade iallafall tänkt att rada upp vissa av de minnesvärda händeserna

Jag fyllde 18, det var helt jäkla awsome. Frihet och självständighet, makten att bestämma helt över mig själv, att ta ansvar och verkligen leva exakt så jag vill leva mitt liv. Jag fick fina presenter och jag firade min födelsedag hemma hos farmor och farfar. Detta var även dagen innan firandet av farmors 80 års dag och sista gången jag var hemma i deras hus innan dom flyttade.

De flesta av mina vänner fyllde 18 och det firades på olika sätt:)

Jag hade mitt första riktiga förhållande med allt det innebär, vi hann till och med på den korta tiden flytta ihop i min lilla lägenhet men insåg enare att de inte funkade så nu är ja singel igen men den människan är numera en av mina närmaste vänner :)

jag har till och med lycjkas med en sjukhusvistelse i år, men det behöver vi inte gå in närmare på.

Jag har för första gången berättat för en människa att jag är intresserad, en på internet och en in real life. Jag är faktiskt riktigt stolt över mig själv.

Jag har fått en massa nya vänner genom att jag på matildas nyårsfest var mycket mer utåtriktad än vanligt. Jag var mindre blyg och jag vågade ta för mig helt enkelt. jag pratade och skämtade med alla och visade på en gång vem jag verkligen är. Dock just då i form som Betty boobs med jätte högt blont affro^^

Filmkvällar, tjejtkvällar, krogen, förfest ja you name it jag har verkligen haft the time of my life.

Måste bara lägga till att ja hann köpa en hatt, massa människor snodde den av mig. Varav en av dom var Victor, han hade den på krogen och köpte den senare av mig för en hundring.. jag tror det inte riktigt är meningen att ja ska ha en hatt helt enkelt. Men ja måste erkänna den hatten var jäkligt snygg ;)

Farsan och Siw gifte sig, och jag var en av de få som visste om det innan eftersom att de var ett suprise wedding :P

Jag har påbörjat mitt tredje och sista år på grans, både kul och lite små sad. Jag kommer sakna grans så grymt mycke och samtidigt kommer detta sista år på grans verkligen vara fyllt av minnen och förhoppningsvis kommer ja hålla kontakten med många av mina vänner :)

Ja massor av fler minnen har ja självklart samlat på mig detta år men ja tänkte att ja lägger upp ett inlägg med massa bilder från 2010 senare då ja kommer tillbaka till öjebyn så ha tålamod folk ;)

As always/
Linda